Työryhmäehdotuksia Hallinnon Tutkimuksen Päiville otetaan vastaan!

Hallinnon Tutkimuksen Päivät pidetään tänä vuonna 24.-25.11.2016 (jatkokoulutustilaisuus 23.11.2016) Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksella. Päivien otsikkona on ”Tutkimustiedon merkitys päätöksenteossa”. Johtamis- ja hallintotieteellisen tiedon soveltaminen otetaan esille myös päivien työryhmissä - miten johtajat ja päättäjät voisivat hyödyntää tutkimustietoa nykyistä paremmin? Kuntarakenteen kehitys ja metropolikaupunkiajattelun sekä sosiaali- ja terveyspalvelurakenneuudistukset puhuttavat niin tutkijoita, asiantuntijoita kuin viranhaltijoitakin. Niin ikään palvelujen uudelleenorganisointi eri muodoissa on kasvava haaste.

Nyt onkin aika ehdottaa työryhmiä ja niille vetäjiä tuleville päiville. Toivomme saavamme ehdotuksia 30.5.2016 mennessä. Ehdotukset ja lyhyet kuvaukset voi lähettää konferenssikoordinaattorille (minna.hoffren@uef.fi). Hyväksytyistä työryhmistä ilmoitetaan 15.6.2016 mennessä.

Ohjelma ja muut käytännön asiat tulevat tarkentumaan kevään ja kesän edetessä. Lisätietoa tämän vuoden päivistä ja niihin liittyvästä jatkokoulutustilaisuudesta löytyy näiltä verkkosivuilta.

 Tervetuloa Kuopioon! Ohjelma ja muuta tietoa päivistä löytyy täältä.