Jäsenyys

Hallinnon Tutkimuksen Seuran varsinaisena tai opiskelijajäsenenä

  • saat kotiisi 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Hallinnon Tutkimus -lehden ja
  • pääset osallistumaan alennettuun hintaan vuosittain järjestettäville Hallinnon tutkimuksen päiville

Hallinnon Tutkimuksen Seura ry:n yhteisöjäsenenä saat

  • vuosittain kolme Hallinnon Tutkimus -lehden vuosikertaa ja
  • viisi yhteisönne jäsentä pääsee osallistumaan alennettuun hintaan (jäsenhinta) vuosittain järjestettäville Hallinnon tutkimuksen päiville.

Jäseneksi liittyminen/lehden tilaaminen

Voit liittyä Hallinnon Tutkimuksen Seura ry:n jäseneksi tai tilata Hallinnon Tutkimus -lehden täyttämällä oheisen  lomakkeen.

Huomaa, että väärinkäytösten estämiseksi jäsenmaksu tai tilausmaksu on maksettava ennen kuin jäsenyys tai lehden tilaus astuu voimaan.

Voit halutessasi tilata myös vain Hallinnon tutkimus -lehden. Lehden tilaushinta on kotimaahan tilattaessa 45 euroa ja ulkomaille tilattaessa 49 euroa.

Seuran jäsenyys ja lehden tilaus jatkuvat toistaiseksi, eli niitä ei tarvitse uusia vuosittain. Seurasta voi erota ilmoittamalla asiasta jäsensihteerille: jasensihteeri(ät)hallinnontutkimus.fi

Jäsenhakemuksesi käsitellään sähköisesti jäsenjärjestelmässä, joka lähettää automaattisesti jäsenmaksulaskun henkilökohtaisine viitenumeroineen ilmoittamaasi osoitteeseen. Maksun maksettuasi järjestelmä avaa lehtitilauksesi. Jotta saisit vuoden aikana ennen jäsenmaksusi suorittamista ilmestyneet Hallinnon Tutkimuksen lehdet, muista lähettää maksustasi ilmoitus jäsensihteerille jasensihteeri(ät)hallinnontutkimus.fi

Jäsenmaksut

Seuran vuoden 2020 jäsenmaksut ovat seuraavat

  • Henkilöjäsenmaksu 38 €
  • Opiskelijajäsenmaksu (perustutkinto-opiskelijat) 18 €
  • Yhteisöjäsenmaksu 100 €

Yhteystietojen muuttaminen

Pyydämme kaikkia jäseniä ja lehden tilaajia ystävällisesti ilmoittamaan voimassaolevan sähköpostiosoitteensa jäsensihteerille: jasensihteeri(ät)hallinnontutkimus.fi. Näin pystymme lähettämään koko jäsenistölle ja tilaajille ajankohtaista tietoa yhdistyksen tapahtumista ja toimista. Sähköpostiosoitteiden päivittäminen on tärkeää, mikäli työpaikka muuttuu tai sähköpostiosoite muuttuu muusta syystä. Muistathan myös ilmoittaa jäsensihteerille jakeluosoitteesi muuttumisesta. 

Sähköpostilista

Seuran tiedotussähköpostilistalle toivomme liittyvän kaikkien jäsenten ja lehden tilaajien. Liity listalle tai sähköpostiosoitteen muuttuessa, ilmoita siitä jäsensihteerille: jasensihteeri(ät)hallinnontutkimus.fi

Erotaksesi listalta ilmoita myös jäsensihteerille ylläolevaan osoitteeseen.

Seuran sähköpostilistaa hoitaa jäsenjärjestelmästä jäsensihteeri, joten jos sinulla on koko seuraa koskevaa tiedottamista kaikille jäsenille, lähetä viestisi ensin jäsensihteerille ylläolevaan osoitteeseen, niin hän jakaa viestisi edelleen jäsenistölle.